Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Serviciile noastre funerare sunt gandite special ca sa aveti mai mult timp pentru a sta langa cei dragi trecuti in nefiinta. De aceea, va oferim consultanta gratuita in alegerea lucrurilor necesare si servicii funerare complete corespunzatoare cerintelor. Firma Eden va sta la dispozitie cu urmatoarele servicii funerare:

Imbalsamare cu certificat de imbalsamare – Imbalsamarea presupune injectarea anumitor fluide care impiedica decompunerea.

Personal pentru toaletare decedat – Firma noastra dispune de angajati care pot executa toaletarea decedatului: spalat, igienizat, barbierit, imbracat, cosmetizat, asezat in sicriu.

Consiliere pentru obtinerea unui loc de veci – Va putem oferi ajutor in alegerea unui loc de veci, precum si amenajarea ulterioara a acestuia.

Personal manipulare sicriu – Angajatii firmei noastre vor manipula decedatul sau sicriul pe toata durata funeraliilor, deplasarea sicriului de la domiciliu pana la masina funerara, de la masina la biserica sau capela si inapoi la cimitir, de la masina la locul de veci.

Transport funerar in tara si in strainatate cu masini funerare – Asiguram transport funerare in si din orice locatie, idiferent daca este in tara sau in strainatate.

Accesorii funerare – Firma noastra va pune la dispozitie o gama variata de accesorii funerare, in functie de preferintele dumneavoastra.

Capela mortuara – Asiguram loc pentru priveghi in cadrul cimitirului parohial din Barabant in capela dotata cu aer conditionat.

Capac frigorific – La cerere se poate pune capac frigorific cu geam termopan peste sicriu pentru a evita eventualele incidente ce pot aparea in timpul lunilor de vara, cand temperaturile sunt foarte ridicate.

Asigurăm toată logistica necesară: candele, colaci, batiste, coliva, esarfe, prosoape,  etc. – Asiguram toate cele necesare pentru cei veniti sa va fie alaturi in aceste momente grele din viata dumneavoastra.

Masa de pomenire – Ne ocupam de pomana decedatului fie oferind pachete la caserola, fie ocupandu-ne de masa de pomenire organizata la restaurant.

Fotografii pe ceramica – Prin colaboratorii nostri va punem la dispozitie posibilitatea gravarii pe placa ceramica a fotografiei decedatului.